Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.zondag 6 september 2009

Op de foto....
Er zijn van die momenten, dan ontkom je er niet aan: familie-foto's.Meestal is er wel een aanleiding voor nodig, zo ook gisteren.Mijn ouders zijn deze maand 45 jaar getrouwd, en vieren dat met een gezellig etentje over een paar weken. De altijd terugkerende vraag: wat geven we??Mijn moeder had wel een idee: een mooie foto van hun kleinzonen....Dus gisteren was mijn zusje met man en zoons bij ons, en zijn we Mariënwaerdt ingetrokken. Het was heerlijk weer, dus de foto's hadden goede kans van slagen. Maarja, zet 2 zusjes, zo gek als een bos uien, bij elkaar...het wordt vanzelf een zooitje!

Gelukkig kunnen we ook netjes, en redelijk serieus op de foto.


Rob heeft deze foto gemaakt, en vond in het gras de appel...het leek hem wel leuk om daar een geintje mee te maken.....Mijn zusje en ik hebben allebei een prominente neus...dus die appel blijft wel zitten.


Al met al was het reuze gezellig, en eenmaal weer thuis hebben we nog heerlijk gegeten met z'n allen...En natuurlijk de foto's teruggekeken op de PC van Werner. De foto van de jongens wordt netjes geprint en ingelijst. Met de andere foto's gaan we ook nog iets leuks doen.

5 opmerkingen:

 1. dat jij gek was wist ik al, dat je een zusje had dat even gek is, weet ik nu.........
  haha, lekker toch??!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik denk dat je ouders ook blij zouden zijn met zo'n dwaze foto van hun dochters ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke fotoos.... heerlijk om zo'n net zo gekke zus te hebben.....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahaha die met die appel is echt grappig

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha zus, ben blij dat je de meest schokkende foto niet heb geplaatst! Hoezo heb ik een prominent aanwezige neus......? Liefs caroline

  BeantwoordenVerwijderen