Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.vrijdag 23 maart 2012

Strontverwend!!!

Het is geen net woord....maar anders dan zo kan ik het toch niet uitdrukken!! Sinds vanmiddag mag ik mij de trotse eigenaresse noemen van de BERNINA 550QE!!!! Met een kleine brok in de keel heb ik afscheid genomen van de Aurora, die sinds 3 maart 2006 mijn metgezel was. Ze heeft zes jaren lang enorm haar best gedaan, maar had volgens Rob nu wel geneog kilometers gemaakt. Tijd voor een ''verse'', aldus mijn lief.Dus zo werd de Aurora liefdevol in haar reistas gestopt, met alle bijbehorende accessoires en gingen we richting Nieuwegein naar van Huissteden.
En daar was het direct liefde op het eerste gezicht! Ja, zet mij bij een Bernina dealer neer en ik val onmiddellijk in katzwijm bij het zien van al die prachtige machines. Werkelijk een lust voor het oog. De keus is de Bernina 550QE geworden. Het is een waardige opvolger van de Aurora 440QE. Prachtig gestroomlijnd, stoere kleur van zwart, wit en zilver. De knopjes op de juiste plek, mooie steken, groot bedieningsgemak en natuurlijk is ze ook weer met wat extra naaivoeten verwend. Zo is er een patchworkvoet met geleider, een blinde ritsvoet en een overlockvoet aan mijn assortiment toegevoegd. Ik kan jullie zeggen: de machine loopt als een zonnetje!
Alsof dat nog niet genoeg was, besloot mijn lief dat ook mijn laptop aan vervanging toe was. Mijn trouwe HP Pavilion3000 begon een beetje kuren te vertonen. Zo heb ik sinds een week het BSOD-syndroom.....het Bleu Screen Of Death fenomeen. Dat betekend dat tijdens het werken op de laptop er ineens een blauw scherm met tekst verschijnt, dat is echt maar 1 à 2 seconden in beeld en dan schakelt de laptop gewoon uit, om daarna weer in te schakelen. Gisteren gebeurde dat 3x in ongeveer 25 minuten, niet echt leuk. Want op die manier raakte ik wel een aantal emails kwijt, want die was ik toen net aan het binnenhalen. Ik wist het wel hoor, dat mijn trouwe laptoppie ook aan het opraken was. Want ook internet was best traag, ze kon het allemaal niet meer zo aan....al die zware websites.
Gelukkig zijn er verder geen belangrijke dingen verloren gegaan en is mijn nieuwe vriendin ook al een beetje ingericht. Dat is wel weer een voordeel van een nieuwe laptop: de C schijf is nog heerlijk leeg, dus kan direct netjes ingedeeld worden. En de besturing is Windows 7, ach ook dat went weer snel. Het is wel weer een HP geworden, tja...ik ben best merkentrouw.

Hier zit dus een heeeeeeeel blij meisje, die weer jaren vooruit kan!!!

En Mrs Vigor?? Ook die is niet verwaarloosd vandaag, morgen mag ze weer op de foto!!

2 opmerkingen:

  1. nou als je zo bent verwend dan mag je dat woord best gebruiken. Heel veel plezier met je bernina en uiteraard ook met je laptop. En ook ik ga meestal naar Huissteden. Ben benieuwd naar mrs Vigor.

    groetjes Corina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent een echte bofkont. Tsjonge jonge wat een verwennerij. Het kan niet op....... Wat een prachtige apparaten.En wat een lieve 'lief' heb jij.
    groetjes Emma

    BeantwoordenVerwijderen