Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.woensdag 14 maart 2012

Wat je van ver haalt....

....is niet alleen lekker, maar ook mooi! Al tijden had ik op mijn verlanglijstje een stoffenwinkel in Lier...dat is bij onze zuiderburen nabij Antwerpen. Met de geweldige route die TomTom voor ons uitstippelde kwamen we in een mooie winkel, met prachtige dingen voor het interieur. Achter in de zaak was een groot deel met stoffen. De stoffen zaten op de rol, zonder vouw en met de mooie kant naar binnen opgerold. Dat heeft als voordeel dat er geen vouw in je lap zit [die er soms niet uit te strijken is] en dat er geen vlekken op de goed kant kunnen komen. Het was echt heerlijk om er rond te kijken..het aanbod is erg groot. Ook de prijzen zijn er leuk, en dat is toch ook weer mooi meegenomen in deze economisch zware tijden.

Op de voorgrond zie je een rode lap liggen, dat is fluweel voor een beetje deftig jasje. Verder een offwhite breisel, heel mooi soepel en dat wordt een lang vest. De zwarte lap is ook een breisel, maar dan meer wollig ..ook voor een wikkelvest. De blauwige lap is een tricot met een jeans-look en heeft er een pittige versiering op, het lijken wel kleine jeansnagels. De bedrukte lap is een stretchsatijn met parfumflesjes. Dat wordt een luchtig zomerjurkje.


Kijk maar even naar de tricotjeans...leuk toch?? Het wordt ook een jurkje.


Het design van deze lap vond ik onweerstaanbaar...een beetje eigenwijs, maar dat ben ik ook!!

Als ik weer eens richting Antwerpen kom, breng ik beslist nog eens een bezoekje aan Den Boom in Lier.

3 opmerkingen:

 1. meid, wat een mooi stapeltje heb je daar weggehaald!! En een gezellig dagje uit ervan gemaakt, doe je goed!
  En vandaag genieten van de zon, hier is ie al, terwijl op het gras nog te zien is dat het gevroren heeft!
  Geen wonder dat ik het koud had in bed, vanmorgen...;)
  En nu snel aankleden: ben oppasoma vanmorgen!!
  doei doei, liefs, Syl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat zijn hele leuke lappen. zie van zelf de creaties voorbij komen.

  groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OOOOHHH dat is leuk, dat je dat hier deelt, daar moet ik toch ook eens heen, voor mij een half uurtje rijden...moet toch om te doen zijn?
  Ga ik echt doen van de zomer...nu heb ik geen tijd.

  Kun jij ook niet je woord verrificatie uitschakelen het is zo vervelend dat je soms alles 3 keer moet typen, dat ik al bijna niet meer reageer.
  het is echt niet schadelijk of zo hoor, Blogger houdt de spammers al automatisch tegen geloof ik.

  BeantwoordenVerwijderen