Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.



Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.



donderdag 24 september 2009

In het nieuw naar...


....de tentoonstelling van het Quiltersgilde in Alkmaar. De tentoonstelling opent morgen al, maar ik zaterdag samen met Rob alle quilts bekijken. We gaan er een echt dagje uit van maken. Het beloofd mooi weer te worden, dus ik denk dat we ook wel een strandwandeling zullen maken.

En ja, voor mij weer een reden om snel een nieuw outfitje te maken. De jurk is het zelfde patroon als de blauwe feestjurk, en het jasje is ook een Lutterlohpatroon. Ik had alles al in huis, zelfs de knopen zaten in de knopenbak.

3 opmerkingen:

  1. nou yvon, je tuin en jijzelf zijn niet te versmaden!!!
    ziet er allebei superleuk uit!
    leuke stof voor je jasje, ik zoek gewoon het jasje, zaterdag.....;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat leuk weer yvonne en zo'n mooie kleur
    veel plezier zaterdag hoor.


    groeten susan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vooral het jasje vind ik erg mooi, veel plezier zaterdag, helaas ook dit jaar geen tentoonstelling voor mij. Zaterdag is de nationale adhd dag in de dierentuin in Rotterdam en ja ik kies dan toch vor een uitje met het hele gezin. Gelukkig is het zaterdag echt dierntuin weer en ik heb er dan ook zin in.

    BeantwoordenVerwijderen