Handige Handjes

Welkom op mijn blog! Ik ben Yvonne, en volgens velen erg handig met mijn handen. Denk dan aan patchwork en quilten, borduren met de hand en borduurmachine, kleding en lingerie maken en andere creative uitspattingen.



Bedankt voor je bezoekje, en laat eens een reactie achter bij de blogjes...Groetjes, Yvonne.



vrijdag 15 januari 2010

Blauwe set

Eindelijk even tijd gemaakt om de blauwe set op de foto te zetten. Ik vind het een geslaagde combinatie geworden. De BH zit perfect...dus wat wil een meisje nog meer? Juist...meer lingerie maken. Morgen ga ik Kantje-Boord onveilig maken....en daarna is er dan werk aan de winkel...;-) ..... In het lingeriealbum [zie rechterkolom] staan nog meer foto's van dit setje....Neem gerust een kijkje.

5 opmerkingen:

  1. Mooi kleurtje. Wat doe jij dat toch knap!
    Ik vind kant altijd kriebelen of het wordt hard en scherp, maar dit ziet er geweldig mooi uit. Die schouderbandjes zullen wel lekker zitten, die zien er lekker zacht en comfortabel uit.
    Als mijn sokkenbreiles er op zit, geef ik wel een seintje, dan hoop ik het mij geleerde weer goed aan jou te kunnen doorgeven. Fijn weekend, hopelijk slaat je kuur goed aan.
    Willeke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat ben je toch aktief bezig.... en ze zijn prachtig om te zien.....
    dat herinnerd mij er aan..... ik heb je ook al een tijdje niet gezien..... we moeten maar gauw weer eens afspreken.... veel succes met je nieuwe baan en tot gauw...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt weer een prachtig setje bij! Lekker fris kleurtje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh wat een mooie kleur en wat een super setje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een mooie, yvon!!!!
    groetjes, syl

    BeantwoordenVerwijderen